Aplikimet per WORKSHOP

May 1st, 2013

APLIKO per WORKSHOP-in

DUKE NISUR NGA FILLIMET E “VJETRA” PËR TË ZBULUAR MUNDËSI TË “REJA”

NUMRI I STUDENTËVE: Max. 15.

Të gjithë aplikimet do të dërgohen në adresën e-mail: kguza@epoka.edu.al

Ftesa i drejtohet kryesisht studentëve të vitit të dytë e të tretë më të cilët aktualisht po zhvilloj kurset dhe janë pak më të mësuar me disa nga temat e propozuara. Por, kushdo që është i interesuar mund të ndjehet i lirë të aplikojë.