IDCHSS-2013 / VOTA E PUBLIKUT

May 1st, 2013

IDCHSS-2013 / VOTA E PUBLIKUT

IDCHSS-2013 / VOTA E PUBLIKUT

Te nderuar miq te IDCHSS,

edhe kete pranvere, si cdo vit tjeter jemi duke organizuar IDCHSS-2013.

Tashme faza e pare eshte mbyllur dhe finalistet jane publikur ne faqen e konkursit;

http://idchss13.wordpress.com/2013/05/01/finalistet-e-idchss-2013/

Me ane te ketij emaili duam tju ftojme te beheni pjese e nje votimi publik, rezultati i te cilit do te percaktoje nje nga cmimet te ketij edicioni, atij te Cmimit te Publikut per Fazen e Pare.

Ju mund te njiheni me punet konkurrente dhe te perdorni voten tuaj ne linkun e meposhtem;

http://idchss13.wordpress.com/2013/05/01/74/

Ju lutemi te ndani me miqte tuaj kete mundesi vleresimi.

Ju faleminderit!