Konkursit tė Pestė Ndėrkombėtar mbi Bazat e Projektimit pėr Maturantėt e Shkollave tė Mesme – IDCHSS-2015: ARKITEKT_urė

May 3rd, 2015

Konkursit tė Pestė Ndėrkombėtar mbi Bazat e Projektimit pėr Maturantėt e Shkollave tė Mesme – IDCHSS-2015: ARKITEKT_urė

Konkursit tė Pestė Ndėrkombėtar mbi Bazat e Projektimit pėr Maturantėt e Shkollave tė Mesme – IDCHSS-2015: ARKITEKT_urė

Mbyllet faza e Parë e Konkursit të Pestë Ndërkombëtar mbi Bazat e Projektimit për Maturantët e Shkollave të Mesme – IDCHSS-2015: ARKITEKT_urë: të mendosh abstrakt-en duke bërë konkret-en, organizuar nga Departamenti i Arkitekturës të Universitetit Epoka. 
Kemi patur mjaft aplikantë dhe të interesuar, nga te cilët jane përzgjedhur rreth 20 studentë, të cilët fitojnë të drejtën të jenë pjesë e Workshopit – IDCHSS-2015, qe do te organizohet ne datat 08-09 Maj, 2015,në ambientet e Departamentit te Arkitekturë
Për të votuar punimet më të mira ndër finalistet, Ju lutemi vizitoni: http://epoka.edu.al/idchss/public-voting/best-composition/
Ju faleminderit!