LETRA E MIRSEARDHJES

October 16th, 2017

LETRA E MIRSEARDHJES

LETRA E MIRSEARDHJES

KREU I DEPARTAMENTIT

Të dashur student të ardhshëm,

Ashtu sic studentët tanë të diplomuar dhe fitues të cmimeve të ndryshme e dinë, studimi i arkitekturës dhe nëndegëve të saj është një sfidë që I krijon studentëve mundësinë për të udhëheqin të ardhmen e tyre si dhe të zgjerojnë horizontin e tyre intelektual. Misioni i Departamentit të arkitekturës tek Universiteti Epoka shkon përtej për të siguruar qe studentët tanë  të diplomohen me aftësite, zotësitë dhe karakteristikat që do ti bëjë ata kontributorë të efektshëm në profesionet e arkitekturës, konstruksionit, planifikimit urban, dhe interierit. Si Departament, ne bëjmë një përpjekje determinuese për të siguruar që program që ne ofrojmë është inovativ dhe I përshtatshëm nga ana profesionale. Në të vërtetë, Departamenti është vazhdimisht duke u përpjekur për të mbajtur një avantazh konkurrues ne Shqiperi dhe rajon. Cdo vit, ne prezantojmë lëndë të reja, të cilat jepen nga pedagogë shqiptarë dhe të huaj.

Mundësitë në dispozicion në Departamentin tonë i ofrojnë studentëve tanë mundësinë për tu bërë dizenjues të shkëlqyer dhe politikë bërës. Ne jemi krenarë kur studentët tanë marrin pozicione udeheqëse ne qeveri, firma private dhe ne komunitet sepse arritjet e larta janë një  tregues i cilësisë së punës që performohet nga stafi ne Departament. Unë thkesoj besimin tim se një vullnet për të krijuar ide të reja dhe për të ofruar mundësi të reja tek studentët është ajo cka e bën një Departament Arkitekture një lider në edukim. Ne I përkrahim studentët tanë që jo vetëm të ëndërrojnë për kërkiminë mundësive por edhe të kthejnë ëndrrat e tyre në realitet.

Faleminderit,

Dr. Edmond Manahasa

Kreu i Departamentit.