Departamenti i Arkitekturės nė Universitetin Epoka organizoi sot evenimentin artistik ‘PASDITE ARTI’

May 10th, 2015

Departamenti i Arkitekturės nė Universitetin Epoka organizoi sot evenimentin artistik ‘PASDITE ARTI’

Departamenti i Arkitekturės nė Universitetin Epoka organizoi sot evenimentin artistik ‘PASDITE ARTI’

Departamenti i Arkitekturës në Universitetin Epoka organizoi sot evenimentin artistik ‘PASDITE ARTI’. Të ftuar në këtë aktivitet ishin Z. Neli Naço lektor i Letërsisë dhe Gjuhës Shqipe pranë Universitetit Fan.S. Noli dhe Z. Gentian Zeka, artist/piktor i artit bashkëkohor. Aktiviteti u organizua në ambientet e kampusit të Universitetit Epoka, me pjesëmarrje të studentëve, stafit akademik dhe artdashësve të tjerë. Fillimisht, Z. Neli Naço mbajti një leksion të hapur mbi ‘Simbolizmin në Arte’ duke prezantuar një ndërthurje të simbolizmit në letërsi, pikturë dhe arkitekturë. Evenimenti vazhdoi me çeljen e ekspozitës ‘Made in A’ të piktorit Z. Gentian Zeka e cila sjell një kolazh prej rreth 40 punësh të realizuara me një teknike të përzierë.